Yani Georgiev marad a MAFC-BME együttesében

A következő bajnoki idényben is a férfiröplabda Extraligában szereplő MAFC-BME csapatát erősíti a bolgár  Yani Georgiev.

 

– A bolgár négyesütő stabil teljesítményt mutatott a szezon egésze alatt, ezzel a csapat egyik legeredményesebb húzójátékosává vált – írta a budapesti csapat hivatalos honlapja.

 

– A tavalyi szezon volt számomra az első külföldi szereplésem és úgy gondolom, jól sikerült – nyilatkozta Yani Georgiev a MAFC oldalán. – Határozottan tetszett, hogy egy másik országban is meg tudtam mutatni magamat. Az előző év mindenki számára nagyon nehéz volt. Voltak apró sérülések és a koronavírus okozta karanténkötelezettségek is utolérték a csapatot. Reméljük a következő szezonban hasonló dolgokkal nem kell foglalkoznunk és csak a röplabdára koncentrálhatunk. A csapat jól teljesített és sikerült a maximumot kihozni magunkból, aminek az eredménye egy bajnoki bronzérem lett. Ugyanakkor láttuk, hogyha még keményebben dolgozunk, akkor valami nagyobb célért is küzdhetünk.

Yani Georgiev elmondta azt is, azért választotta a következő idényre is a MAFC-ot, mert itt mindent adott a fejlődéséhez és a csapat minden egyes tagja a legjobb eredményt szeretné elérni.

 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk Krupánszki Olivér a MAFC-BME gárdájában folytatja pályafutását.