Új arcok Diósgyőrben

Munkába állt a DVTK ismét az Extraligában szereplő női röplabdacsapata. Négy új arc biztosan feltűnik a tréningeken: Godó Panni, Aleksandra Dmitrieva, Sara Kuzelova és a feladó Kalmár Viktória.

„Aleksandra azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy rendkívül stabil a nyitásfogadása. Támadásban nagyon dinamikus, a gyorsaságát pedig szeretnénk kihasználni a gyors játékunkban. Sara egyik legnagyobb erénye, hogy szinte tökéletesen áll a keze a blokk közben, és így igen nagy “sapkákat” tud adni az ellenfél játékosainak. Ugyanakkor támadás közben nagyon jól lát a pályán, és nemes egyszerűséggel üti oda a labdát, ahol senki sem áll. Pannit régóta ismerem és figyelem. Csupaszív játékos, aki vezérként is össze tud fogni egy csapatot. A nyitások megszelídítése, és a gyors támadások befejezése – ahogy az utóbbi pár évben az MTK-ban is – lesz a feladata” – fogalmazott Farkas Mihály vezetőedző a klub honlapján.

„Valamilyen szinten véletlenül, egy barátnőm hívására ötödikesként kezdtem el a röplabdát, mely első látásra szerelem volt – nyilatkozta Godó Panni. – Ennek a sportnak köszönhetem életem legmeghatározóbb élményeit, az ifjúsági és junior válogatott szerepléseket, a bajnoki címeket. A címeres mez továbbra is a szemem előtt lebeg, ehhez nagyszerű lehetőség ad, hogy a DVTK színeiben szerepelhetek. Még nem ismerem a teljes csapatot, de a felkészülés során biztos, hogy remekül összecsiszolódunk majd, így nem jelenthet gondot az Extraliga tagság megőrzése sem. Igyekszem stabil kezdőjátékossá válni, meccsenként minél több pontot szerezni, és ezzel a klub és a csapat sikereihez hozzájárulni.”

Forrás és fotó: dvtk.eu