Toma Sándor szívesen mondott igent a Békéscsabának

Toma Sándor személyében a hazánkban elérhető legmagasabb szintű végzettséggel rendelkező, nemzetközi és élvonalbeli tapasztalattal bíró szakember csatlakozik a SWIETELSKY-Békéscsabai RSE szakmai stábjához.

– Klubunk menedzsmentje célul tűzte ki az átfogó humánerőforrás fejlesztést, ennek keretében olyan szakemberek igazolására törekszik, akik felnőtt és utánpótlás szinten is az adott terület legjobbjai között vannak – tájékoztatott hivatalos Facebook-oldalán a BRSE. Toma Sándor személyében egy rendkívül sokoldalú, a szakmában több, mint 25 éves jártassággal rendelkező edző csatlakozott a Békéscsabai Röplabda Sportegyesülethez, akit szinte minden extraligás klub próbált magához csábítani.

– Toma Sándor emberi és szakmai kvalitásai megkérdőjelezhetetlenek, hosszú évek óta ismerjük munkásságát – nyilatkozta a klub FB-oldalán Baran Ádám, a BRSE elnöke. – Bár rendelkezik a Magyarországon megszerezhető legmagasabb szintű végzettséggel, ért el sikereket az élvonalban férfi és női szakágban is, tanult és dolgozott külföldön, valamint a nemzeti csapatok mellett, mégis éreztük rajta az első pillanattól kezdve, hogy motivált. A klubbal akar tovább fejlődni és sikereket elérni. Nagy öröm számunkra, hogy a BRSE kötelékében köszönthetjük.

– A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület elmúlt évtizedét a folyamatos fejlődés jellemezte – mondta Torma Sándor. – A klub bejárta útját, ennek minden örömét és buktatóját, de soha nem áll meg, továbbra is hajtotta az előrelépés vágya. Az egyesület nem ismeretlen számomra, hiszen az elmúlt közel 20 évben – közvetve vagy közvetlenül – de nagyon sokat találkoztunk mind hazai, mind nemzetközi mérkőzéseken. Baran Ádám megkeresésére szívesen mondtam igent, hiszen a célok, amelyeket a klub a jövőben el akar érni számomra is kihívást jelenthetnek. Azon dolgozok, hogy hasznos tagja legyek az egyesületnek és munkámmal gyarapítsam hírnevét.

Ahogy arról korábban már a volleypress.hu beszámolt, az elmúlt szezont még Kaposváron töltött szerb Sara Klisura a BRSE együttesében folytatja pályafutását.

Forrás: www.facebook.com/roplabda

Fotó: dvtk.eu