Szerződéshosszabbítások és új feladó Balatonfüreden

Alakul a keret a női röplabda Extraliga 2021/2022-es kiírására Balatonfüreden. Több játékos is hosszabbított és egy feladó, Bleicher Réka, érkezett. A Szent Benedek Röplabda Akadémia új vezetőedzőjével, Dejan Desnicával folyamatosan egyeztetve alakítja ki a vezetőség a következő szezon játékoskeretét.

A két liberóval, Fáth Kingával és az utánpótlás válogatott kerettag Baksa Pannával megegyeztek a közös folytatásról. Center poszton Vacsi Evelin és Szerényi Gréta is aláírt, az egyik legrutinosabb játékosuk Nelmaira Valdez is visszatér Venezuelából, és marad Miona Dimitric is, számolt be a részletekről a csapat a hivatalos honlapján. Zen Isabella külföldi ösztöndíjat kapott, így a tanulást és a röplabdát is az Egyesült Államokban folytatja, a másik fiatal játékosuk, Araczki Gyöngyvér is egy amerikai egyetemen tanul és játszik majd a jövőben. Nem hosszabbítottak szerződést Dubravka Vukojával, valamint a két kanadai légiós, Kory White és Courtney Baker is máshol folytatja pályafutását.

Egy feladó érkezését is bejelentették, az előző szezonban az Alba Blaj együttesében szereplő Bleicher Réka is az akadémistáknál folytatja pályafutását. Ismert, hogy a román sztárcsapat búcsúztatta az 1. MCM-Diamant Kaposvárt a a Challenge-kupa elődöntőjében.

Forrás és fotó: https://szbbra.hu/

Facebook bejegyzés