Szabó Dávid újra pályán, hétről hétre jobb a válla

Egyelőre még csak felkészülési mérkőzéseken, de bő egy év kihagyás után ismét meccseket játszik Szabó Dávid, a Vegyész RC saját nevelésű, Olaszországot is megjárt átlója.

– Mint ismert, a 31 éves játékosnak az előző szezont teljes egészében ki kellett hagynia ütővállának a műtétje illetve az azt követő rehabilitációja miatt – adta hírül a Vegész RC Kazincbarcika hivatalos honlapja. – Toronyai Miklós vezetőedző segítőjeként tevékenykedett a gyógyulása alatt, idén azonban már újfent a játékoskeret teljes értékű tagja. Pályára lépett mind a három, szlovák csapatok ellen vívott összecsapásokon is, valamint a Hírös Kupán, ahol a VRCK veretlenül zárt az élen.

– Nagyon jó újra a pályán lenni, hiányzott nagyon – jelentette ki a csapatkapitány a vrck.hu-n. Még érzi a szervezetem azt az egy-másfél éves kihagyást, de lassan visszajövök a ritmusba. A vállam hétről hétre jobb, sokat kell dolgoznom vele, sok speciális gyakorlatot végzek nap mint nap, hogy erősítsem a vállizmaimat. Ez sajnos egy hosszú folyamat, de amennyire tudok, a csapat rendelkezésre állok. Éppen csúcsterhelésen vagyunk, ezért még egy kicsit akadozik a játékunk, a srácok mozgása, de a héten már előkerül a dinamika fejlesztése és a rengeteg csapatgyakorlat. Ez fog menni a következő négy hétben, hogy teljes mértékben készen álljon a csapat a bajnoki rajtra.

Forrás és fotó: vrck.hu