Somogyországba tart az Extraliga bombázója

A DEAC férfi röplabdázói a következő idényben is az Extraligában állhatnak rajthoz. Fodor Antal vezetőedző korábban kijelentette, hogy nem tervez nagy változásokat a keretben, szeretné, ha a kulcsemberek maradnának. A vezetőedző elképzelése sajnos nem fog megvalósulni maximálisan, hiszen Csizmadia János és Hubicska Patrik is másik csapatban kezdi meg az új szezont – adta hírül az egyesület honlapja. 

Hubicska az előző hónapok során ipari mennyiségben termelte a pontokat, nála többször csak a MAFC-ot erősítő Csoma Krisztián fejezte be sikeresen a támadásokat az egész mezőnyt figyelembe véve. Ennek a produkciónak köszönhetően nem meglepő, hogy a bombázó ázsiója alaposan megnőtt, végül pedig a klubváltás mellett tette le a voksát. A volleypress.hu információi szerint a játékos a Kaposvár ajánlatára mondott igent. 

„Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, sok érvet és ellenérvet kellett mérlegelnem. Az is befolyásolta az elhatározásomat, hogy új környezetben kívánom próbára tenni és gyarapítani a tudásomat. Felejthetetlen három évet töltöttem a DEAC-ban, most még nehéz szavakba önteni, hogy milyen élményekkel és emlékekkel gazdagodtam itt. Szeretnék köszönetet mondani Fodor Antalnak, aki maximálisan bízott bennem, és a kezei alatt rengeteget fejlődtem. Szerencsére nem haragban váltunk el egymástól, emiatt sem zárom ki, hogy egyszer majd visszatérek. Az sem mellékes, hogy a csapattársaim a barátaim lettek, velük is tartani akarom a kapcsolatot. Természetesen követni fogom a csapat teljesítményét, ha lesz időm, a DESOK-ba is eljövök szurkolni” – fogalmazott a 26 esztendős röplabdázó.

Hubicska és Csizmadia búcsúja mindenképpen érzékeny veszteség, ám annak mindenképpen örülhetnek a Hajdúságban, hogy a többi meghatározó játékossal dűlőre jutott a vezetőség, így például a rutinos Tóth Andrást is sikerült megtartani.

 

 

Korábban már mondtam Tóni bácsinak, hogy amíg játszom, addig szívesen maradok a DEAC-ban, mivel kiválóan érzem magam itt, emiatt nem kellett sokat gondolkodnom a folytatásról. A szünet az aktív pihenés jegyében zajlik, ugyanis nem hanyagolom el az edzéseket, emellett Nacsa Gáborral szeretnénk a strandröplabda ob-n rajthoz állni” – árulta el a tapasztalt feladó.

Forrás és fotók: roplabda.deac.hu