Paula Boonstra visszatér Hollandiába

Nem javult kellő mértékben Paula Boonstra sérülése, így a női röplabda Extraliga rajtjára készülő Vasas Óbudánál úgy döntöttek, hogy a játékos Hollandiában folytatja rehabilitációját. A klub már meg is egyezett egy külföldi játékossal.

 

– A nyáron nagy reményekkel szerződtetett holland átlónk, Paula Boonstra Magyarországra igazolása előtt korrekciós térműtéten esett át – tájékoztatott Facebook-oldalán a Vasas Óbuda. – Az orvosok véleménye akkor az volt, hogy a játékos szeptember második felétől teljes értékű edzésmunkát végezhet, azonban az operáció után a vártnál sokkal lassabban javult az érintett testrész.

 

Mivel Paula Boonstra továbbra sem tud a Vasas Óbuda rendelkezésére állni, így az a konstruktív megoldás született, hogy a röplabdázó hazatér Hollandiába és ott folytatja rehabilitációját. A megállapodás szerint a klub és a játékos folyamatosan kapcsolatban marad, és amennyiben a felépülése kedvezően alakul, akkor visszatér a Vasashoz.

 

– Miután a válogatott Vezsenyi Adrienn így poszttárs nélkül maradt, Paula pótlására a klub vezetése megállapodott egy új külföldi játékossal, aki a napokban meg is érkezik Magyarországra – adta hírül a Vasas. – Az új érkezőt hamarosan bemutatjuk szurkolóinknak is!

 

Forrás és fotó: facebook.com/vasasroplabda