Nem sokon múlt

Újabb kiélezett, öt szettes mérkőzés végén szenvedett vereséget hazai pályán a Vasas Óbuda női röplabdacsapata. A lányokra ezúttal a Közép-európai Ligában várt feladat.

Közép-európai Liga, alapszakasz:
Vasas Óbuda – Calcit Kamnik (szlovén) 2-3 (18, -13, -22, 19, -14)
Folyondár utca, 150 néző.

Vezette: Kovac, Schimpl (szlovákok)

Vasas: Boyko 21, Papp O. 4, Vezsenyi 3, Török 19, Abdulazimova 10, Király-Tálas 4. Csere: Juhár, Stankovics (liberók), Kalicanin 2, Fábián, Malloy 7, Kump 2, Zernovic 1, Takács D. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos

Kamnik: Pavlovic Mori 5, Boisa 11, Mihevc 4, Kostic 3, Radiskovic 21, Charuk 18. Csere: Janezic (liberó), Sillah 18, Siftar, Zorman. Vezetőedző: Gregor Rozman

Giannis Athanasopoulos: – Nem vagyok boldog, hogy vereséget szenvedtünk, de sok mindenben előre léptünk szombathoz képest. Volt lehetőségünk lezárni a találkozót, de nem sikerült. Vannak rövidzárlataink, és még mindig nagyon hullámzó a játékunk, de jó irányba tartunk. Erős csapat ellen játszottunk ma jól, de meg kell találnunk azokat az játékosokat, akik képesek lezárni a fontos labdameneteket.

Gregor Rozman: – Mindkét csapat idegesen játszott, és az első négy szettből kettőben nem is túl jól. A rövidített játszmában két-három labdánál jobban koncentráltunk, ez döntött. Egyenlő erők küzdelme volt a mai, amiben egy kicsit több szerencsénk volt.

Forrás és fotó: vasasvolleyball.hu