MTK: a stáb marad, a játékoskeret átalakul

A kispadon nincs változás: Leiszt Máté marad a vezetőedző, az ő munkáját továbbra is Schildkraut Krisztián segíti, Bozóki Marcell is folytatja masszőrként, Pavetits Bálint tölti be a statisztikus posztot, és – a korábbi évekhez hasonlóan – Dr. Szikora Gyula marad a csapatorvos – jelentette be az MTK röplabda-szakosztálya.

 

Ami a játékoskeretet illeti, a következő szezonban is a klubot erősíti majd Berkó Lili, Borsos Lili, Kilyénfalvi Zsófia, Petri Izabella és Szalai Anna, illetve a felnőttek között bizonyíthat a tehetséges Varga Brigitta.

Máshol folytatja pályafutását Dani Laura, Durst Anna, Godó Panni, Lesi Olívia, Papp Orsolya, Sátorhelyi Lilla, Szerencsés-Miklai Zsanett és Vezsenyi Adrienn. A távozók pótlásáról gondoskodott a szakosztály vezetősége: a következő napokban, hetekben egyesével lebbentik fel a fátylat új igazolásokról.

– Nagy változások történtek a keretben, de ez elmondható szinte minden csapatról, nagy volt a játékos mozgás. A távozók között voltak olyanok, akiket szerettünk volna megtartani, de összességében azt gondolom, hogy olyan keretet tudtunk végül kialakítani, amelyben nagyon bízunk, és amellyel reális esélyünk van a bennmaradásra – vélekedett a szakosztályvezető, Nyári Virág.

 

Forrás és fotó: MTK röplabda szakosztály