Megvan a Vegyész új szakmai stábja!

Toronyai Miklós vezetőedző munkáját a következő szezonban Batári Csaba segíti, mint másodedző/statisztikus – adta hírül a klub honlapja.

 

Toronyai második idényét kezdi majd a VRCK kispadján, de új másodedzője lesz, miután Szabó Dávid vállműtétjét követően visszatér a pályára, természetesen a Vegyész csapatába. Toronyai új segítője az a Batári Csaba lesz, aki játékosént a Dunakanyarban, a Runkil SE-ben, a Dunaferrben, a Kaposvárban és a MÁV Előrében is megfordult.

Edzői karrierjére tudatosan készült, és amellett, hogy a Dunakanyar utánpótlásában dolgozott, a korosztályos leány utánpótlás-válogatott szakmai stábjában is számítanak rá, mint másodedző/statisztikus.

“Motiválttá tett a lehetőség, hogy újra dolgozhatok az élvonalban, jelen esetben már stábtagként, ez egy újabb szakmai kihívás számomra” – mondta a vrck.hu érdeklődésére Batári. “Célom, hogy tovább fejlesszem szakmai tudásomat, újabb tapasztalatokat szerezzek, és a magyar férfi röplabdát élvonalbeli szinten is tudjam erősíteni, valamint bővíteni. Szeretnék egy olyan edzővé válni, aki minél több játékosnak utat mutat, és lehetőséget ad ebben a sportágban.”

A Vegyész gyúrója, Balázs István – aki a fiú utánpótlás-válogatottak gyúrója is egyben – 13 esztendő után távozik, helyét egy fiatal, Batárihoz hasonlóan szintén 24 éves szakember, Tóth Marcell veszi át.

Az ötszörös magyar bajnok fizioterapeutája Tar Lívia, csapatorvosa dr. Rácz Zsigmond, erőnléti edzője Dudás Tamás – aki még aktív játékos is – lesz.

 

Forrás: vrck.hu