Marta Drpa újult erővel vág neki a szezonnak

A női röplabda Extraligában szereplő Swietelsky-Békéscsaba szerb klasszisa, Marta Drpa második szezonját kezdi meg a csapatban.

– Több szempontból nem úgy sikerült a szezonzárás, ahogy azt elterveztem, maradt bennem/bennünk hiányérzet, szeretnénk befejezni, amit elkezdtünk – nyilatkozta a BRSE hivatalos honlapján a Marta Drpa. – Éppen ezért elkötelezett vagyok, hogy sokkal jobban teljesítsek idén és további sikerekhez segítsem az egyesületet. Látva és tapasztalva a körülményeket a klub, a csapattársak és a stáb elkötelezettségét, nem kérdés számomra, hogy ez sikerülni is fog!

Marta Drpa elmondta azt is a honlap munkatársának, hogy az augusztus nem tartozik a kedvenc hónapjai közé. Nem könnyű egy hosszabb kihagyás után újra edzésbe állni és felvenni a ritmust. – Immár negyedik hete zajlik a felkészülési időszak, kemény dolgozunk azért, hogy a legjobb formában mutatkozzunk be a 2021/2022-es szezonban – tette hozzá. – Ami magát a várost illeti, szeretek itt élni. Belgrád túl nagy és forgalmas nekem, sok időmet elveszi, hogy egyik helyről a másikra eljussak, míg Békéscsabán sokszor gyalog vagy kerékpárral közlekedek.

Forrás és fotó: brse.hu