Krupánszki Olivér a MAFC-ot választotta

Új játékos érkezését jelentette be kedden a MAFC-BME bajnoki bronzérmes férfi csapatának vezetése. A 25 éves, kétszeres Magyar Kupa-győztes Krupánszki Olivér szélső ütő pozícióban szerepel majd a fővárosi együttesben.

– A röplabda sportágat általános iskolás koromban kezdtem, nagyjából 15 éve, ahova édesapám vitt le, a Dág tatabányai edzéseire. Itt kaptam meg az alapokat és szerettem meg ezt a sportot, amiért hálás vagyok az ottani közösségnek és vezetőségnek.

Először 2016-ban igazoltam el a nevelő egyesületemtől, mégpedig a Szolnok csapatához, amellyel nagy meglepetésre Magyar Kupa-döntőt nyertünk. Természetesen erre az évre is boldogan gondolok vissza.

A 2017/18-as évad előtt igazoltam Kecskemétre, ahol négy szezont játszottam. Ez az időszak számomra nagyon meghatározó volt, hiszen profi munka folyt mindvégig, és így sokat tudtam fejlődni itt, amit köszönök mindenkinek, aki a csapatban és csapat körül volt ez idő alatt és persze mindenkinek, aki támogatta a munkánkat.

Most viszont fontosnak éreztem a váltást. Számomra külön öröm, hogy a MAFC megkeresett, hiszen édesapám is játszott itt, egyetemi évei alatt. A csapat nagyon sokat lépett előre az elmúlt években, és ezt az eredmények is igazolják. Meghatározó volt a döntésben Nagy Péter személye, akitől rengeteget lehet tanulni. Ő egy nagyon profi szemléletű és elhivatott ember, aki szívesen adja át tudását.

Az előttünk álló szezontól azt várom, hogy a csapat a lehető legjobb játékkal, kihozza magából a maximumot és minél jobb helyezést érjen el. Személy szerint pedig sokat szeretnék fejlődni hozzáállásban és technikailag egyaránt, amihez szerintem itt adottak lesznek a feltételek – nyilatkozta a játékos a szakosztály honlapján.