Kiss Gréta is Balatonfüredre szerződött

A női röplabda Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott kerettagja, Kiss Gréta a Vasas Óbuda együttesétől érkezik a Szent Benedek – Balatonfüredi Röplabda Akadémiához.

 

– Sokat gondolkoztam, hogy külföldre igazoljak a több játéklehetőség és az új helyeken szerzett élettapasztalatok reményében – fogalmazott az SZBBRA hivatalos honlapján a játékos. – De amikor a klub vezetői felvázolták az elképzeléseiket, rájöttem, hogy itt is mindkettő elérhető, mégsem teljesen ismeretlenül vágok neki a szezonnak, mint egy idegen országban tenném, ez pedig segíthet abban, hogy száz százalékosan a játékra koncentráljak. Természetesen maga a csodálatos környék is Füred mellett szól, egy lassabb, nyugodtabb élet a pesti után biztosan hozzá tud járulni, hogy mentálisan is jó állapotban legyek.

 

A nyitásfogadó, négyesütő Kiss Grtéa júliusban ünnepli 23. születésnapját. Pályafutását Kecskeméten kezdte, majd a Vasashoz igazolt, majd az MTK-ban játszott két szezont. Tavaly ismét a Vasast erősítette, a balatonfüredi klub egy éves szerződést kötött a játékossal, de hosszabb távra terveznek vele is.

 

A tóparti együttes tehát gőzerővel készül a női röplabda Extraliga rajtjára.

 

Forrás: szbbra.hu