Király-Tálas Zsuzsanna visszatért a Vasashoz!

Hat év után visszatért a női röplabda Extraliga elmúlt szezonjában bronzérmet szerzett Vasas Óbuda csapatához Király-Tálas Zsuzsanna. A 121-szeres magyar válogatott feladó az elmúlt szezont az 1. MCM-Diamant kaposvár együttesében töltötte.

– Ha röviden kéne összefoglalni az eltelt időszakot, azt mondanám, változatos volt – nyilatkozta a Vasas Óbuda hivatalos honlapján a visszatérő feladó. – Amikor eljöttem a Vasasból, kiforratlan, de képzett játékos voltam, Békéscsabán Sasa Nedeljkovic kezei alatt lettem az, aki tulajdonképp ma is vagyok, néhány év extra rutinnal. Ezt azért hangsúlyozom, mert annak ellenére, hogy régóta szem előtt vagyok, nem tartom magam idős játékosnak. Kipróbáltam a légióséletet is, ez régi álmom volt, megtanultam egyedül lenni, kezelni a kudarcot és a sikert is. Ezt kicsi stagnálás követte, majd az utolsó két idény Kaposváron megint nagyon jó volt, folyamatosan javuló eredményekkel. Mindehhez az elmúlt években olyan párkapcsolat is társult az életemben, amely megadta a háttérben a kellő stabilitást. Férjem, Patrik rengeteget támogat és támogatott, mellette tényleg csak a röplabdára kellett figyelnem, ez pedig nagyon sokat számított.”

Amikor alártí a szerződését Király-Tálas Zsuzsanna az első gondolata az volt, milyen körülmények között ment el innen.

– Akkor még más szisztéma, más vezetők voltak, egy teljesen más csapatot hagytam itt – fogalmazott a 27 éves röplabdázó a piros-kék honlapján. – Örülök, hogy sikerült úgy távoznom, hogy most mindenki szívesen fogad, legalábbis a visszajelzésekből ezt érzem. Ez azt mutatja, hogy én is jól csináltam valamit, illetve a klub szlogenje, a Vasas-család is igaz. Ez az első ittlétemkor is érezhető volt, és most is az lesz. Örülök, hogy ismét a részese, tagja lehetek majd ennek.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Török Kata is aláírt a fővárosiakhoz.

 

 

Szerző/forráshttp://www.vasasvolleyball.hu/
Fotók: Muzslay Péter