Kalicanin: újabb szezon a Vasasban

Újabb játékossal kötött a következő szezonra szóló szerződést a Vasas Óbuda bajnoki bronzérmes együttese: ezúttal a szerb születésű, magyar állampolgárságú, és a remények szerint hamarosan magyar válogatott center Sanja Kalicanin döntött úgy, hogy a 2021/2022-es idényben is piros-kék színekben röplabdázik.

 

„Imádok röplabdázni, és továbbra is nagyon motivált vagyok, hogy megszerezzem első magyar bajnoki címemet. Mint ahogy eddig is, a következő szezonban is mindent meg fogok ezért tenni” – mondta a szakosztály honlapjának a 31 éves center, aki jelenleg a nemzetközi szövetség döntésére vár, hogy végre pályára léphessen a magyar válogatottban.

A rutinos játékos kiemelte, a legutóbbi idény minden volt, csak nem hagyományos: a vírus szinte mindent összekuszált, ugyanakkor annak örül, hogy a csapat végig tudta játszani a bajnokságot.

„Ez volt a legnehezebb idényem, és nem csak a járvány miatt. A hátsérülésem több mint három hónapig hátráltatott, nem szívesen emlékszem vissza arra az időszakra. Nagyon nehéz volt, de minden erőmmel azon voltam, hogy mielőbb visszatérhessek a pályára. Sok korrekciós és erősítő gyakorlatot végeztem, örülök, hogy a bronzmérkőzésen számíthattak rám” – fogalmazott a center.

 

(forrás és fotó: vasasvolleyball.hu)