Remek szezont zárt első idegenlégiós évében Horváth Kristóf. A válogatott ütő, aki tavaly nyáron Kaposvárról szerződött Franciaországba, részese volt együttese élvonalba jutásának és büszke lehet a Francia Kupában elért ötödik helyezésére is. A fiatal játékos alapember volt a Saint-Nazaire csapatában, a következő évadban pedig az első osztályban ütheti majd a labdát. Előbb azonban, az előttünk álló időszakban a válogatottal szeretne sikereket elérni. 

2022.06.02

A dél-koreai bajnokság újonc együttesében üti a labdát ebben az évadban Inneh-Varga Elizabet. A 22 esztendős feladó-átló az elmúlt négy szezonban a Nyíregyházát erősítette, és elsőként választotta ki őt a játékosbörzén a hétcsapatos versenysorozat újonca, a kvangdzsui Pepper Savings Bank. A 192 centi magas sportolónő exkluzív interjút adott honlapunknak, és többek között azt is elárulta: nagyon jól érzi magát jelenlegi állomáshelyén, és örülne, ha újra kiválszatnák a drafton, és még egy szezont még maradhatna Dél-Koreában.

2022.03.01

Egy évvel ezelőtt választotta a légiós életet, és a Szlovéniában lejátszott szezon után Hollandiába igazolt. A 2000-es születésű, 195 centi magas Pesti Marcell az OK Hoce együttesét követően az Amysoft Lycurgus Volleyball élvonalbeli alakulatának ajánlatára bólintott rá, és az elmúlt hétvégén dupla győzelemmel kezdte meg a pontvadászatot. 

2021.10.06

Az Európa-bajnokságot követően megérkezett Olaszországba, azóta pedig be is illeszkedett új csapatában Szűcs Kinga. A 28 esztendős ütő a 2016-ban Bajnokok Ligája-győztes, egy évvel korábban pedig itáliai bajnok Casalmaggiore ajánlatára mondott igent, így a világ egyik legerősebb bajnokságában bizonyíthat az új évadban. A sportolónő a honlapunknak adott exkluzív interjújában az első hetek élményei mellett céljairól is mesélt. 

2021.10.05

Belgium válogatottja a negyedik helyen jutott tovább a női röplabda Európa-bajnokság A-csoportjából, és a nyolcaddöntőben az olaszokkal találkozik majd. A belga keret tagja az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás együttesének centere, Nathalie Lemmens, aki honlapunknak elárulta: nem ők az esélyesek, de a kieséses szakaszban bármi megtörténhet.

2021.08.30

Csodák ugyan nincsenek, de így is emelt fővel búcsúzott a magyar női válogatott az Európa-bajnokságtól. A vasárnap esti, belgrádi nyolcaddöntőben a címvédő szerb együttes 3:0 arányban nyert a mieink ellen. 

2021.08.29

A magyar női röplabda válogatott hiába nyert szép játékkal szetteket az Európa-bajnokság zadari csoportjának negyedik és ötödik fordulójában, győzelem nem született, így a csütörtöki események alakulásán múlik, hogy összejön-e a továbbjutás a legjobb 16 közé. A házigazda horvátok ellen 3:1 volt a végeredmény, a fehéroroszok ellen pedig hiába vezettünk 2-0-ra, végül felülkerekedett a rivális. Jakub Gluszak szövetségi kapitány együttese még így is a nyolcaddöntőbe juthat, amennyiben csütörtökön a fehéroroszok legyőzik a szlovákokat is, illetve az olaszok megverik Svájcot.

2021.08.26

Három mérkőzésen négy pontot gyűjtött a magyar női röplabda válogatott az Európa-bajnokság zadari csoportjában. Együttesünk előbb remek játékkal aratott bravúros, 3:1 arányú győzelmet Szlovákia ellen, majd 3:2 arányú, fájó vereséget szenvedett a svájciaktól. Vasárnap este a világ élvonalába tartozó Olaszország volt az ellenfél, és ezúttal nem borult a papírforma. A legfontosabb hír azonban az, hogy lányaink továbbra is harcban vannak a továbbjutásért. 

2021.08.23

Olaszországban, a VBC Epiu Casalmaggiore röplabdacsapatában folytatja pályafutását Szűcs Kinga.

2021.08.20

Nemzeti ünnepünk estéjén megkezdi Európa-bajnoki szereplését a magyar női röplabda-válogatott. Lányaink   horvátországi Zavarban pénteken Szlovákia, szombaton Svájc, vasárnap Olaszország legjobbjaival találkoznak, majd kedden a házigazda horvátok, végül pedig a fehéroroszok következnek a sorban. A hat együttesből négy jut tovább a legjobb tizenhat közé.

2021.08.20