Egy évvel ezelőtt választotta a légiós életet, és a Szlovéniában lejátszott szezon után Hollandiába igazolt. A 2000-es születésű, 195 centi magas Pesti Marcell az OK Hoce együttesét követően az Amysoft Lycurgus Volleyball élvonalbeli alakulatának ajánlatára bólintott rá, és az elmúlt hétvégén dupla győzelemmel kezdte meg a pontvadászatot. 

2021.10.06

Az Európa-bajnokságot követően megérkezett Olaszországba, azóta pedig be is illeszkedett új csapatában Szűcs Kinga. A 28 esztendős ütő a 2016-ban Bajnokok Ligája-győztes, egy évvel korábban pedig itáliai bajnok Casalmaggiore ajánlatára mondott igent, így a világ egyik legerősebb bajnokságában bizonyíthat az új évadban. A sportolónő a honlapunknak adott exkluzív interjújában az első hetek élményei mellett céljairól is mesélt. 

2021.10.05

Belgium válogatottja a negyedik helyen jutott tovább a női röplabda Európa-bajnokság A-csoportjából, és a nyolcaddöntőben az olaszokkal találkozik majd. A belga keret tagja az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás együttesének centere, Nathalie Lemmens, aki honlapunknak elárulta: nem ők az esélyesek, de a kieséses szakaszban bármi megtörténhet.

2021.08.30

Csodák ugyan nincsenek, de így is emelt fővel búcsúzott a magyar női válogatott az Európa-bajnokságtól. A vasárnap esti, belgrádi nyolcaddöntőben a címvédő szerb együttes 3:0 arányban nyert a mieink ellen. 

2021.08.29

A magyar női röplabda válogatott hiába nyert szép játékkal szetteket az Európa-bajnokság zadari csoportjának negyedik és ötödik fordulójában, győzelem nem született, így a csütörtöki események alakulásán múlik, hogy összejön-e a továbbjutás a legjobb 16 közé. A házigazda horvátok ellen 3:1 volt a végeredmény, a fehéroroszok ellen pedig hiába vezettünk 2-0-ra, végül felülkerekedett a rivális. Jakub Gluszak szövetségi kapitány együttese még így is a nyolcaddöntőbe juthat, amennyiben csütörtökön a fehéroroszok legyőzik a szlovákokat is, illetve az olaszok megverik Svájcot.

2021.08.26

Három mérkőzésen négy pontot gyűjtött a magyar női röplabda válogatott az Európa-bajnokság zadari csoportjában. Együttesünk előbb remek játékkal aratott bravúros, 3:1 arányú győzelmet Szlovákia ellen, majd 3:2 arányú, fájó vereséget szenvedett a svájciaktól. Vasárnap este a világ élvonalába tartozó Olaszország volt az ellenfél, és ezúttal nem borult a papírforma. A legfontosabb hír azonban az, hogy lányaink továbbra is harcban vannak a továbbjutásért. 

2021.08.23

Olaszországban, a VBC Epiu Casalmaggiore röplabdacsapatában folytatja pályafutását Szűcs Kinga.

2021.08.20

Nemzeti ünnepünk estéjén megkezdi Európa-bajnoki szereplését a magyar női röplabda-válogatott. Lányaink   horvátországi Zavarban pénteken Szlovákia, szombaton Svájc, vasárnap Olaszország legjobbjaival találkoznak, majd kedden a házigazda horvátok, végül pedig a fehéroroszok következnek a sorban. A hat együttesből négy jut tovább a legjobb tizenhat közé.

2021.08.20

Kihirdette a jövő héten rajtoló bolgár, horvát, román, szerb közös rendezésű női Európa-bajnokságon résztvevő magyar válogatott 14 fős keretét Jakub Gluszak szövetségi kapitány. A Savaria Kupán szereplő 15 játékos közül a 17 éves center, Kump Aliz maradt ki.A lányok továbbra is Szombathelyen készülnek, a jövő hét elején azonban már Horvátország felé veszik az irányt.

2021.08.12

Befejeződött Szombathelyen a Savaria Kupa nemzetközi női röplabdatorna, amelyen négy Európa-bajnoki résztvevő válogatott vett részt. Az első mérkőzésen a csehek magabiztosan győztek 3:0-ra Azerbajdzsán ellen, míg a magyar válogatott másfél szetten át tudta tartani a lépést a hollandokkal. Együttesünk a torna harmadik helyén zárt. 

2021.08.08