Ismét az olasz élvonalban üti a labdát Grózer György. A magyar származású, német válogatott feladó-átló 37 esztendősen is bizonyítja klasszisát, és a Vero Volley Monza együttesével küzd az itáliai pontvadászatban, illetve az európai kupában. A kiváló sportember csütörtökön 19 órakor a CEV-kupa elődöntőjének első mérkőzésén lép pályára saját otthonában az orosz bajnokság éllovasa, a kontinens egyik legjobb alakulata, a Zenit Kazany ellen.

2022.02.24

Két alapember távozott az új szezon kezdete előtt a dágiak NB I-es férfi csapatától. 

2021.08.14

Nagy sikert aratott a Budakalászon megrendezett Teqvoly Beach Games első fordulója. A látványos, jó hangulatú verseny legjobbjai között nem csak érmeket és további ajándékokat, hanem 300 ezer forint pénzdíjat is szétosztottak. 

2021.08.01

Jó néhány mérkőzésen láthattuk az elmúlt hetekben a magyar női röplabda válogatottat, és amellett, hogy a lányok ismét kijutottak az Európa-bajnokságra, az is örömteli volt, hogy egy fiatal csapattal az Arany Európa Ligában is értek el bravúros eredményt. Portálunk véleménye szerint nemzeti együttesünk meglepetésembere a 23 esztendős Kiss Gréta volt, aki először kapott helyet a felnőtt keretben, és igazolta tehetségét.

2021.06.08

A Magyar Röplabda Szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint öt női és négy férfi klubcsapat indulhatott volna el a nemzetközi klubkupák 2021/2022-es idényében, végül azonban hat együttes jelezte indulási szándékát a május 31-ei időpontig. Sok ez vagy kevés? Ezt gondoljuk végig az alábbiakban. 

2021.06.03