Dávid Zoltán nem csak játékosoként volt a magyar röplabdasport egyik színes, kiemelkedő egyénisége, hanem edzőként is megállja a helyét. Kecskeméten egy emlékezetes Magyar Kupa-győzelemmel mutatkozott be, az elmúlt hétvégén befejeződött 2021/2022-es bajnoki évad záró fordulójában pedig megnyerte az NB I-es pontvadászatot a székesfehérvári együttessel. A MÁV Előre-Foxconn alakulata így az őszt már az Extraligában kezdheti […]

2022.05.11

A bajnoki alapszakasz eredményei és az idei Magyar Kupa-sorozat végkifejlete alapján némi túlzással előre odaadhatnánk az aranyérmet a Pénzügyőr SE legénységének. Persze, több mint valószínű, hogy erről a kérdésről másképpen gondolkoznak Kaposváron és Kazincbarcikán. És talán éppen ettől lesz izgalmas a rájátszás a férfiaknál…

2022.03.16

Pénzügyőr, Kaposvár, Kazincbarcika sorrend alakult ki az alapszakasz végén a férfi Extraligában. A záró fordulóban a listavezető négy szettben nyerte a fővárosi rangadót a MAFC-BME ellen, a Fino pedig 3-0-ra verte a debrecenieket. A Kecskemét hozta a kötelezőt Dunaújvárosban, a Kistextet nagy csatában felülmúló Vegyész pedig elcsípte a harmadik pozíciót a play off előtt.

2022.03.07

A férfi Extraliga 13. fordulójában, szombaton, hazai pályán győzött a MAFC-BME a kaposváriak ellen, vasárnap pedig mindhárom mérkőzésen vendéggyőzelem született. A címvédő Pénzügyőr Kecskeméten, a Vegyész RC Debrecenben, a Kistext pedig Dunaújvárosban nyert.

2022.02.28

Páratlan pályafutás végére tett hivatalosan is pontot Mészáros Dömötör. Az 1976-os születésű, korábbi válogatott ütő, aki karrierje során számos országban megfordult és le is tette a névjegyét, közösségi oldalán jelentette be, hogy valami újba fog. Honlapunk úgy tudja, hogy Döme az autósport felé veszi az irányt.

2022.02.16

A férfi Extraliga 11. fordulójában hazai pályán nyert rangadót a MAFC-BME a Kazincbarcika ellen, és sikerével fellépett a dobogó harmadik fokára. A játéknap másik nagy győztese a listavezető Pénzügyőr volt, amely dunaújvárosi sikerével és a kaposváriak váratlan vereségének köszönhetően immár 8 pont előnnyel áll az élen. A debreceniek egymás után harmadszor nyertek idegenben, ezúttal a Kecskemét otthonában diadalmaskodtak nem mindennapi csata végén 3:2 arányban.

2022.02.14

Kazincbarcikán nyert rangadót a férfi Extraliga legutóbbi fordulójában az éllovas Pénzügyőr. A címvédő dolgát alaposan megnehezítette a Vegyész, a győzelem sorsa csak az ötödik szettben dőlt el. A Kecskemét a MAFC, a Debrecen a Kistext otthonából hozta el a három pontot.

2022.02.07

A téli szünet után rögtön kt rangadót is rendeztek a férfi Extraligában: a Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán, öt szettben győzte le a Fino Kaposvárt, a Kecskemét pedig a Kistext otthonából hozta el a három pontot.

2022.01.25

Mozgalmasan telik a téli szünet a DEAC férfi röplabdázóinál. A brazil Willian César Coelho Rabel és a kubai Almora Nunez Gustavo Lazaro egyaránt a hajdúságiak keretéhez csatlakozott.

2022.01.23

Vasárnap 18 órakor Budapesten, a MAFC-BME elleni mérkőzéssel folytatja küzdelmeit az Extraligában a DKSE együttese. A dunaújvárosiak a szünetben két külföldi szélső játékossal erősítették meg a keretüket.

2022.01.23