Mozgalmasan telik a téli szünet a DEAC férfi röplabdázóinál. A brazil Willian César Coelho Rabel és a kubai Almora Nunez Gustavo Lazaro egyaránt a hajdúságiak keretéhez csatlakozott.

2022.01.23

Vasárnap 18 órakor Budapesten, a MAFC-BME elleni mérkőzéssel folytatja küzdelmeit az Extraligában a DKSE együttese. A dunaújvárosiak a szünetben két külföldi szélső játékossal erősítették meg a keretüket.

2022.01.23

Az indiai Hyderabad nevű röplabdacsapat vezetőedzője lett Ruben Wolochin. Az argentin szakember 2019 óta irányította a Fino Kaposvár szakmai munkáját, most pedig, szezon közben, a szurkolók számára mindenképpen meglepő módon, munkát vállalt egy másik kontinensen.

2022.01.15

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapatánál edzőváltás történt: az eddigi vezetőedzőt, Nusser Elemért váltja a kispadon Fésüs Erzsébet, akit másodedzőként Hulmann Zsolt segít.

2022.01.13

A szezon végéig szóló szerződést kötött a Vegyész RC Kazincbarcika vezetése a brazil állampolgár Caio de Prával, aki már december eleje óta készül Toronyai Miklós együttesével.

2022.01.13

A férfi élvonal hetedik fordulójában a listavezető Pénzügyőr és a második helyen álló Fino Kaposvár is hozta a kötelezőt, és a Kecskemétnek sem okozott gondot a Dunaújváros legyőzése. A Kazincbarcika fontos mérkőzést nyert a Kistext otthonában, és ezzel a sikerrel feljött a tabella harmadik helyére.

2021.11.30

A férfi Extraliga hatodik fordulójában a címvédő Pénzügyőr nem adott esélyt a Kecskemétnek, a Fino Kaposvár együttese pedig négy szettben múlta felül a Csoma Krisztiánt nélkülöző MAFC-BME csapatát. A Kistext és a Vegyész hozta a kötelezőt.

2021.11.22

Nem mindennapi csatában győzött a Kecskemét a Fino Kaposvár ellen a férfi élvonal ötödik játéknapján. A hazaiak már 2-0-ra vezettek, innen egyenlített a somogyi alakulat, amelynek azonban az ötödik szettben a 12:8-as előny sem volt elég a végső diadalhoz. A Pénzügyőr bajnokhoz méltóan játszott a Kistext ellen, a Vegyész és a MAFC-BME pedig hozta a kötelezőt.

2021.11.15

Négy forduló után egy győzelem és három vereség a debreceniek mérlege a férfi Extraligában. A DEAC legénysége korábban hozta a Dunaújváros elleni kötelezőt, legutóbb azonban hazai pályán alulmaradt a Kecskeméttel szemben.

2021.11.09

A férfi Extraliga hétvégi fordulójában két szoros és izgalmas, illetve két sima mérkőzést láthattak az érdeklődők. Az újonc Kistext Kaposváron, a MAFC-BME pedig Kazincbarcikán tudott nyerni öt játszmában, a Pénzügyőr és a Kecskemét pedig hozta a kötelezőt. A tabella élén a 10 pontos Pénzügyőr áll a 9 pontos Fino és az egyaránt 8-8 egységet számláló Kecskemét és Kistext előtt.

2021.11.08