Gebhardt Áron: irány a Kecskeméti RC!

Ahogy arról elsőként a volleypress beszámolt, a férfiröplabda Extraligában szereplő Kecskeméti RC együttesében folytatja pályafutását Gebhardt Áron.

– Pályafutásának meghatározó éveit Dunaújvárosban és Kazincbarcikán töltötte – tájékoztatott hivatalos Facebook-oldalán a Kecskeméti RC. – Szinte kivétel nélkül minden korosztályos válogatottban szerepelt, emellett pedig már évek óta tagja a felnőtt válogatottnak is. Bajnoki és kupa aranyérmet is tudhat magáénak, mindezek mellett büszke rá, hogy játszhatott a Bajnokok Ligájában. A dunaújvárosi nevelésű liberó először játszik kecskeméti színekben.

Azt is bejelentette a KRC az FB-oldalán, hogy Kalocsai-Bognár Tamás lesz a csapat erőnléti edzője a 2021/2022-es szezonban

Kalocsai-Bognár Tamástól nem idegen a röplabda, tíz évig versenyzett kecskeméti színekben. Legemlékezetesebb pillanatai közé tartozik a serdülő és ifjúsági bajnoki cím megszerzése, de a mai napig örömmel gondol vissza a 2009-es athéni ICG versenyen megszerzett első helyre.
Közel 10 éve tevékenykedik erőnléti edzőként, szakmai rátermettsége miatt elsőként merült fel a neve a szakmai stáb összeállításánál.

Jó csapat formálódik Kecskeméten, a részletekről, itt olvashatsz!

Forrás: facebook.com/roplabdakecskemet

Fotó: facebook.com/roplabdakecskemet és vrck.hu