Fésűs Erzsébet a szegediek kispadján!

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapatánál edzőváltás történt: az eddigi vezetőedzőt, Nusser Elemért váltja a kispadon Fésüs Erzsébet, akit másodedzőként Hulmann Zsolt segít.

 

A Szegedi RSE vezetősége úgy érezte, hogy élvonalbeli férfi együttesünknek új impulzusra van szüksége. A klub az edzőváltás mellett döntött – tekintettel arra, hogy az együttes fontos NB I-es rangadók előtt áll.

A Vidux-Szegedi RSE új, főállású vezetőedzője Fésüs Erzsébet lett, aki novemberben utánpótlás trénerként csatlakozott az egyesülethez. Játékosként 72 válogatottsággal büszkélkedhet, illetve két kupagyőzelemmel és két bajnoki címmel is. 1991-ben az év női röplabdázójának választották. Külföldön is lehetőséget kapott, Spanyolországban és Olaszországban légióskodott. Női vonalon Extraliga-tapasztalattal is rendelkezik, hiszen a Békéscsaba másodedzője volt a legrangosabb bajnokságban.

Másodedzőként Hulmann Zsolt segíti a munkáját. Szintén nagy rutinnal rendelkező szakemberről van szó, játékosként 86 válogatottsággal, három bajnoki címmel és négy kupagyőzelemmel zárta pályafutását. 1995-ben a Medikémia Szegeddel lett bajnok, ebben az esztendőben az év férfi röplabdázójának választották.

 

Forrás és fotó: szegedvolley.com