Eke Péter, az örök MAFC-játékos

A 26 éves, 194 centi magas centerjátékos, Eke Péter a hatodik szezonját kezdi meg a férfiröplabda Extraligában szereplő MAFC színeiben.

 

– Az előző szezonban elért harmadik helyezés hűen tükrözi azt a munkát, amit a felkészülés alatt elvégeztünk – fogalmazott a MAFC hivatalos honlapján Eke Péter. – A szezon elején még voltak hullámvölgyek, de a rájátszásra már csapattá kovácsolódtunk és egymást támogatva küzdöttünk a kitűzött cél eléréséért. Személyes teljesítményemmel elégedett vagyok, hiszen a statisztikai számok azt mutatják, hogy sikerült a mezőny legjobb 3 blokkolója közé bekerülni. Ezt edzéseken is sokat gyakoroltuk, Pepe külön felhívta a figyelmem ezen gyakorlatok fontosságára.

 

– Pepével a közös munka nagyon jó, minden apróságra ügyel, ki akarja hozni a csapatból a maximumot és ha lehetséges, még annál is többet – tette hozzá. – Nekem személy szerint a lelki felkészülés is fontos, mivel én dolgozom a röplabda mellett, így vannak nehezebb napok mikor át kell állítanom az agyam, hogy teljes mértékben csak a röplabdára tudjak koncentrálni. A jövő évi csapat jónak tűnik, de szezon elején még nem derül ki, ki, milyen játékot képvisel. Az elkövetkezendő szezonra célom az, hogy az az érem fényesebben csillogjon és hogy a kupában is ott legyünk a legjobb négyben. Természetesen ehhez szeretnék minél több ponttal, blokkal hozzájárulni.

 

Forrás és fotó: mafcvolley.com