Brazil feladót igazolt a FATUM-Nyíregyháza

A női röplabda Extraligában szereplő FATUM- Nyíregyháza szerződtette Ana Tiemi Takagui-t a korábbi 42-szeres brazil válogatott játékost.

– Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az előttünk álló bajnoki szezonban feladó poszton a latin-amerikai stílus fog dominálni – tájékoztatott hivatalos honlapján a magyar bajnok. – A FATUM- Nyíregyháza csapata ugyanis szerződtette Ana Tiemi Takagui-t a korábbi 42-szeres brazil válogatott játékost. Pályafutása első részében nagyon sok sikerben volt része hiszen brazil bajnok, kupagyőztes, dél-amerikai BL-győztes, World Grand Prix-győztes és U20-as világbajnoki címmel is büszkélkedhet.

– A 34 éves félig brazil, félig japán származású játékos nagy rutinnal rendelkezik – közölte honlapján a nyírségi klub. – A 188 centiméter magas, jobbkezes feladó több európai csapatban így a Bursa BSSK(török), CSM Bucuresti(román), VB Nantes(francia),SC Potsdam (német) csapatában is játszott már. A hazai szurkolók számára sem ismeretlen hiszen egy évet az Extraligában a fővárosi piros-kékeknél (Vasas Óbuda) töltött

A 24 éves 191 centiméter magas, jobbkezes, Spitben született Katarina Glavinic átló után, tehát most egy brazil karmestert igazolt a FATUM-Nyíregyháza.

Forrás: fatumnyiregyhaza.hu

Fotó: fatumnyiregyhaza.huwww.sc-potsdam.de