Benkő Balázs marad a MAFC-ban

Benkő Balázs 2020 januárjában csatlakozott a férfiröplabda Extraligában szereplő MAFC csapatához és a következő idényben már a második teljes szezonját kezdheti meg a fővárosi egyletnél.

– Az előző szezonban rengeteg jó meccset játszottunk, lehetett látni, hogy mindenki eredményre éhes és ezért mindent meg is tesz, mivel csapatként voltunk erősek, nem egyénenként – fogalmazott a csapat honlapján Benkő Balázs. – Saját teljesítményemmel elégedett vagyok, azt tettem, ami a feladatom volt és ezt, úgy gondolom, rendben elvégeztem. A csapatösszhang kifogásolhatatlan volt, a pályán kívül is, remek barátokkal gazdagodtunk. Pepével nekem megtiszteltetés együtt dolgozni, külön köszönet, hogy ilyen sokat tesz azért, hogy fejlődjek és jobb játékos legyek. Legtöbbet abban tudott nekem segíteni, hogy megértsem a röplabdát és átlássam azt. Egyszerűbbé tette ezzel nekem a játékot.

Benkő Balázs a következő évben szeretné megmutatni, hogy teljes értékű embere a csapatnak és bevethető tétmeccseken is. A csapatnak a célja mindig egyértelmű, kihozni a legtöbbet és ezzel a legjobb eredményt elérni!

Kiváló együttes formálódik Budapesten, melynek egyik ékes példája a kubai Julio Alberto Gómez Galvés szerződtetése volt.

Forrás és fotó: mafcvolley.com