Aurélia Ebatombo már nem a Nyíregyháza játékosa

Szerződést bontott a női röplabda Extraliga rajtjára készülő FATUM-Nyíregyháza a francia utánpótlás-válogatott Aurélia Ebatombóval.

 

Nagy reményekkel érkezett nyáron csapatunkhoz a francia utánpótlás-válogatott Aurélia Ebatombo – írja hivatalos honlapján a FATUM-Nyíregyháza. – A 23 éves, 184 cm magas, átló poszton bevethető játékos az elmúlt másfél hónapban azonban nem végezhetett teljes értékű munkát, hiszen az első perctől egy makacs térdben tapasztalható fájdalom hátráltatta. A csapatorvos és a rehabilitációs stáb folyamatosan azon dolgozott, hogy a játékos megfelelő állapotba kerüljön és a felkészüléskor elvárható edzésmunkát végezhessen.

 

– Bár Auréliának (orvosi szempontból) nincs kimutatható sérülése, de minden sportegészségügyi kezelés ellenére a lába nem javult, nem terhelhető tovább, ezért a FATUM- Nyíregyháza vezetősége augusztus 31-vel közös megegyezéssel szerződést bontott a játékossal, aki a napokban már haza is utazott – olvasható a klub oldalán.

 

A csapat vezetése, számolva a kialakult helyzettel, már korábban felvette a kapcsolatot ügynökségekkel a játékos lehetséges pótlása kapcsán. A kiszemelt játékosok köre a napokban leszűkült és vélhetően a jövő héten már be tudják jelenteni, ki lesz a csapat új átlója.

 

Forrás: www.fatumnyiregyhaza.hu

Fotó: www.lalsace.fr