Aurélia Ebatombo a Fatum-Nyíregyháza együttesét választotta

Francia utánpótlás-válogatott játékost szerződtetett a Fatum-Nyíregyháza, mely megnyerte a női röplabda Extraliga 2020/2021-es kiírását.

Alakul a női röplabda Extraligában szereplő Fatum Nyíregyháza 2021/2022-es játékoskerete, miután az egyesület Aurélia Ebatombo személyében  francia utánpótlás-válogatott játékost igazolt. A hatszoros magyar bajnok és kilencszeres kupagyőztes nyírségi együttes a Facebook-oldalán jelentette be az új röplabdázó érkezését.

A 23 esztendős Aurélia Ebatombo a francia Riviérát cseréli le Nyíregyházára. Az átló poszton bevethető 184 cm magas játékos fiatal életkora ellenére nagy rutinnal rendelkezik, hiszen a játszott a Quimper Volley 29, ASPTT Mulhouse és legutóbb a RC Cannes csapatában, tájékoztatott a bajnoki címvédő. A francia bajnokság mellett a CEV Bajnokok Ligájában és a CEV kupában is megfordult.

Mint ismert a bajnoki címvédő Fatum szerződtette már az 1. MCM-Diamant Kaposvár egyletétől Bodovics Hannát, valamint több meghatározó sportolójuk is a maradás mellett döntött.

 

Forrás/fotó: facebook.com/fatumvolley