A férfi és a női Extraliga a cél Székesfehérváron

Tálos Péter lett a MÁV Előre Sport Club elnöke. A székesfehérvári egyesület új vezetője nem titkolja: a női és a férfi röplabdacsapatot is az Extraligába várja, méghozzá belátható időn belül. 

A Nagy Róbertet váltó új sportvezető nem ismeretlen sem a magyar sport, sem a röplabdázás berkein belül: a többi között elnökségi tag a Magyar Röplabda Szövetségben, de az Észak-dunántúli Röplabda Akadémia alapításában és működésében is jelentős érdemei vannak. A Foxconn vállalatcsoport magyarországi alelnöke a székesfehérvári klub honlapján nyilatkozott a rövid és hosszú távú tervekről.

– Sportszakmailag egyelőre a röplabda esetében határoztunk meg célokat – mondta a sportvezető. – Egy éven belül a női és a férfi szakágnak is az Extraligába kell jutnia. Ennek megfelelően teszünk lépéseket. Örömmel mondhatom, hogy eddig jól haladunk.  Utánpótlás terén pedig Észak-Dunántúl meghatározó bázisává kell válnunk. Ehhez folyamatosan keressük az együttműködő partnereket. Igyekszünk a többi sportág képviselőivel is mihamarabb kidolgozni a stratégiát, célkitűzéseket.

Forrás és fotó: fehervarvolley.hu